Borzni trg, borze danes
Borzne kotacije 71229 podjetij v realnem času.
Borzni trg, borze danes

Borzne kotacije

Spletne borzne tečaje

Zgodovina borznih tečajev

Tržna kapitalizacija

Dividende delnic

Dobiček iz delnic družbe

Finančna poročila

Ocena delnic podjetij. Kje vložiti denar?

Zgodovina cen delnic Bristol-Myers Squibb Company za 2011

Cena delniceBristol-Myers Squibb Company v Evro grafikon v 2011. Bristol-Myers Squibb Company  zgodovina vrednosti v Evro za 2011.
Dodaj v pripomočke
Dodano v pripomočke

Bristol-Myers Squibb Company deviznih zalog v Evro  zgodovina cen, grafikon za 2011

Zgodovina stopenj Bristol-Myers Squibb Company se na spletnem mestu hrani za vsako obdobje od leta 2014. Zgodovino delniških ponudb Bristol-Myers Squibb Company v Evro lahko za vsako leto in za drugo obdobje. Celotna zgodovina Bristol-Myers Squibb Company cena delnic v Evro za vsako leto. Cena zalog Bristol-Myers Squibb Company v Evro od leta 2014 do 2024 so prikazane tukaj. Brezplačna zbirka podatkov Bristol-Myers Squibb Company cena delnic v Evro od leta 2014 do 2024 na spletu zdaj.

Kotacije delnic Bristol-Myers Squibb CompanyA so se dne 2011 spremenile na +11.7%. Najnižja cena delnice Bristol-Myers Squibb CompanyA na dan 2011 je bila 18.04 Evro. Najvišja vrednost delnic BRM.DE na dan 2011 je bila 21 Evro.

Pokaži:
v

Bristol-Myers Squibb Company Evro  zgodovina vrednosti

Graf zgodovine Bristol-Myers Squibb Company cena delnic v Evro prikazuje vse kotacije v zadnjih 5 letih. Zgodovina Bristol-Myers Squibb Company na lestvici je na naši spletni strani. Graf zgodovine cen delnic Bristol-Myers Squibb Company v Evro od leta 2014 z navedbo za vsako leto. Premaknite miško nad tabelo in si za izbrano leto oglejte točen delniški kotiček Bristol-Myers Squibb Company v Evro. Graf zgodovine cen delnic vsebuje interaktivne pozive. Premaknite miškin kazalec nad graf.

 
Datum Seveda
December 2011 Iz 21 za 21 EUR
November 2011 Iz 21 za 21 EUR
Oktober 2011 Iz 21 za 21 EUR
April 2011 Iz 21 za 21 EUR
Februar 2011 Iz 18.04 za 18.04 EUR
Januar 2011 Iz 18.8 za 18.8 EUR

Stroški delnic Bristol-Myers Squibb Company

Finance Bristol-Myers Squibb Company

Zgodovina cene delnic Bristol-Myers Squibb Company v Evro je v tabeli za vsako leto. Na spletni strani si lahko ogledate tabelo zgodovine Bristol-Myers Squibb Company cene delnic od leta 2014. Te cene delnic Bristol-Myers Squibb Company v Evro v tabeli za vsako leto so tukaj brezplačne. Če si želite ogledati ponudbe Bristol-Myers Squibb Company v Evro za 2011 za vsak mesec, kliknite povezavo 2011 v tabeli let. Zgodovina Bristol-Myers Squibb Company cena delnic za katero koli izbrano leto je na voljo brezplačno, če v tabeli zgodovine ponudb kliknete povezavo leta.

Sprememba cene delnic v daljšem časovnem obdobju je jasno vidna na naši strani o zgodovini cene zalog. Sprememba cene delnic Bristol-Myers Squibb Company v Evro za dolgo obdobje je jasno vidna na tej strani zgodovine delniške cene družbe . Ocenite, koliko se je kotacija delnic spremenila v letu, 2 letih ali 5 letih. Glej grafikon citatov v daljšem času. Izberite drugo kotacijo delnic namesto Bristol-Myers Squibb Company in v zgodovini svoje cene ugotovite v Evro.

V naši podatkovni bazi si lahko ogledate zgodovino kotacij delnic v kateri koli valuti v preteklih letih. Brezplačna zgodovina kotacij vseh delnic v zadnjih 5 letih v tem delu spletnega mesta allstockstoday.com Kotacije delnic v preteklosti za vsako leto. Kliknite na leto v tabeli, če želite izvedeti zgodovino cene delnic Bristol-Myers Squibb Company v Evro.