Borzni trg, borze danes
Borzne kotacije 71229 podjetij v realnem času.
Borzni trg, borze danes

Borzne kotacije

Spletne borzne tečaje

Zgodovina borznih tečajev

Tržna kapitalizacija

Dividende delnic

Dobiček iz delnic družbe

Finančna poročila

Ocena delnic podjetij. Kje vložiti denar?

Zgodovina cen delnic Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft za 2023

Cena delniceMünchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro grafikon v 2023. Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft  zgodovina vrednosti v Evro za 2023.
Dodaj v pripomočke
Dodano v pripomočke

Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft deviznih zalog v Evro  zgodovina cen, grafikon za 2023

Zgodovino delniških ponudb Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro lahko za vsako leto in za drugo obdobje. Zgodovina cene delnic za kateri koli datum in za katero koli leto najdete pri nas. Celotna zgodovina Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft cena delnic v Evro za vsako leto. Na tej strani je na voljo zgodovina cene delnic Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro od leta 2014 do 2024. Vse ponudbe Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro od leta 2014 do 2024 so tu.

Kotacije delnic Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft AktiengesellschaftA so se dne 2023 spremenile na +10.07%. Najnižja cena delnice Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft AktiengesellschaftA na dan 2023 je bila 299.8 Evro. Najvišja vrednost delnic MUV2.DE na dan 2023 je bila 340.5 Evro.

Pokaži:
v

Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft Evro  zgodovina vrednosti

Na grafu zgodovine cene delnic Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro si lahko ogledate dolgo zgodovino spremembe vrednosti kotacija delnic. Zgodovina Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft na lestvici je na naši spletni strani. Zgodovina tečaja delnice na grafu za pet let na spletni strani allstockstoday.com Če želite izvedeti natančen tečaj delnic za preteklo leto, s kazalcem miške nad grafom zgodovine Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft cena delnice v Evro. Uporabite namigi na grafu zgodovine kotacij Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro.

 
Datum Seveda
maj 2023 Iz 334.4 za 339.6 EUR
April 2023 Iz 319.2 za 340.5 EUR
Marec 2023 Iz 299.8 za 331.2 EUR
Februar 2023 Iz 318.6 za 330.5 EUR
Januar 2023 Iz 303.8 za 334.1 EUR

Stroški delnic Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft

Finance Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft

Zgodovina Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft cena delnic v Evro cena je na voljo v tabeli za vsako leto od leta 2014. Na spletni strani si lahko ogledate tabelo zgodovine Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft cene delnic od leta 2014. Te cene delnic Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro v tabeli za vsako leto so tukaj brezplačne. Cena delnic Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft si lahko ogledate v Evro za vsako leto in za vsak mesec. Kliknite na povezavo leta. Če si želite ogledati ponudbe Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro za 2023 za vsak mesec, kliknite povezavo 2023 v tabeli let.

Sprememba cene delnic v daljšem časovnem obdobju je jasno vidna na naši strani o zgodovini cene zalog. Sprememba cene delnic Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro za dolgo obdobje je jasno vidna na tej strani zgodovine delniške cene družbe . Povečanje in zmanjšanje Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft delniške cene v Evro vsako leto za: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 let. Na našem spletnem mestu je zgodovina tečajev vseh delnic v kateri koli valuti.

V naši podatkovni bazi si lahko ogledate zgodovino kotacij delnic v kateri koli valuti v preteklih letih. Tu je spletna zgodovina ponudb ene borze v kateri koli valuti za vsa leta. Cena zalog Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft v Evro od leta 2014 do 2024 so prikazane tukaj. Zgodovina Münchener Rückversicherungs-Gesellschaft Aktiengesellschaft cena delnic za katero koli izbrano leto je na voljo brezplačno, če v tabeli zgodovine ponudb kliknete povezavo leta.